Even voorstellen

Monique

Ik ben Monique Keijzer en ik ben moeder van twee lieve dochters en oma van een prachtige kleindochter!
Vanwege mijn belangstelling voor mijn medemens, gezondheid en uiterlijk heb ik in het verleden een opleiding tot schoonheidsspecialiste en (sport-)masseuse gevolgd.
Het was uiteindelijk toch niet helemaal datgene waar mijn hart écht lag….

Daar kwam ik pas achter na een heel moeilijke periode in mijn leven, die een aantal jaren heeft geduurd en waarin ik mijzelf totaal kwijt was.
Ik was zwaar depressief en erg ongelukkig.
Ik kon en wilde zo niet meer verder en omdat de reguliere zorg mij niet de juiste zorg kon bieden, ben ik uiteindelijk op zoek gegaan in de complementaire zorg (Alternatieve zorg). 
Door mijn eigen pad te bewandelen, op zoek naar alles wat mij meer kracht en een betere gezondheid konden geven en ik mijzelf weer kon terug vinden, en door mijn spiritualiteit te (her)ontdekken, maakte ik een enorme persoonlijke ontwikkeling door.
Ook mijn fysieke, mentale en emotionele gezondheid werd veel beter.
Ik kwam steeds meer in mijn kracht te staan en door dit alles kon ik ook weer geluk in mijn leven ervaren!

In mijn zoektocht naar nieuw geluk heeft de levensenergie, de levenskracht die ieder mens van nature in zich heeft en die het zelfhelend vermogen stimuleert, altijd een heel belangrijke rol gespeeld!
Deze enorme innerlijke kracht kunnen we op allerlei manieren positief beïnvloeden zodat we in staat zijn een gezonder en fijner leven te leiden, een stralend leven!

Gezichtsreflexologie stimuleert onze levenskracht op een geweldig krachtige manier!
En toen dát uiteindelijk op mijn pad kwam en ik zelf heb kunnen ervaren wat een intens krachtige behandelingen dit zijn, voor zowel de gezichtshuid als voor het hele lichaam, op fysiek, mentaal en emotioneel vlak, wist ik het… hier ligt mijn hart! 

Alles heeft mijn leven zodanig verrijkt en heeft me laten voelen dat ik vanuit mijn hart, met veel compassie, mensen wil ondersteunen in hún welzijn.
Mijn passie is nu dan ook mensen (weer) meer te laten stralen door hun levensenergie, hun innerlijke kracht, te stimuleren, door het geven van heerlijke en krachtige gezichtsreflexbehandelingen vanuit een diepe ontspanning.
Deze zijn elk op zich een pure boost voor een krachtig, gezond innerlijk en een stralend en gezond uiterlijk!
Hierdoor kunnen mensen ook veel meer geluk in hun leven ervaren en dát gun ik iedereen!

Behaalde diploma’s en certificaten ( klik hier)

 

PureTrust

Pure trust…puur vertrouwen..
Vertrouw puur op jouw eigen krachtige levensenergie!
Bij een goede doorstroming van deze energie is je lichaam in staat om zo gezond mogelijk te blijven en allerlei klachten te doen verminderen of oplossen.
Hierdoor kun je ook weer meer geluk in je leven ervaren!

Pure rust……diepe ontspanning..
De beste manier voor het behoud van een goede gezondheid!
Doordat je in een zeer diepe ontspanning gaat tijdens een gezichtsreflexbehandeling, kom je in een diepere staat van bewustzijn, in een gebied met lagere hersengolven.
Vanuit hier wordt het zelfhelend vermogen optimaal gestimuleerd en vindt regeneratie, herstel en genezing plaats, niet alleen voor de gezichtshuid maar tevens voor het hele lichaam en geest.