Pure-relax & energy

De behandeling

Een diep ontspannende gezichtsreflexbehandeling waarbij gewerkt wordt op acupunctuurpunten, reflexzones en specifieke zenuwpunten, gericht op het ontladen van stress en het opladen van nieuwe energie zodat je er weer tegen aan kunt!
De behandeling begint met een goede reiniging van de huid en eindigt met een nabehandeling met koude bergkristalballen, tonic, oogcrème en een verzorgende emulsie.

Tijdens deze behandeling kom je in een diepere staat van bewustzijn, waar het zelfhelend vermogen op volle kracht kan werken zodat herstel en genezing plaats vindt van lichaam en geest.

In onze drukke moderne maatschappij komen we soms nauwelijks meer echt tot rust en ervaren daardoor steeds meer stress.
Als we een langere periode ongezonde stress en onvoldoende ontspanning ervaren dan is er onvoldoende tijd om te herstellen op fysiek, mentaal of emotioneel gebied en dat kan leiden tot o.a één van de volgende klachten:

Burn-out, hoge bloeddruk, overspannenheid, hartkloppingen, verzwakking immuunsysteem, gordelroos, aften, oorsuizen, maag-darmklachten, vermoeidheid, verstoorde nachtrust, suikerziekte, dikkere buikomvang, botontkalking, hoofdpijn, spierstijfheid, tandenknarsen en zelfs tot een depressie.
's Nachts, in je slaap, herstel je 8 x sneller en beter dan overdag wanneer je niet slaapt, doordat je in de meest diepe ontspanning komt, in een diepere staat van bewustzijn.
Des te dieper je in ontspanning komt, des te beter en sneller herstel en genezing plaats vindt.

Daarom zijn rustmomenten waarbij je in een heel diepe ontspanning komt ook zo krachtig helend zoals bijvoorbeeld meditatie of een Pure relax & energy-behandeling.

Voordelen:

  • Diepe ontspanning waardoor je zelfhelend vermogen geactiveerd wordt
  • Ontlading van stress door specifiek behandelplan ( stimulatie zenuwpunten die zorgen voor nog meer ontspanning en ontlading van stress)
  • Meer energie door betere energiedoorstroming

Tarieven 2021

Op de behandeling is geen BTW verschuldigd.

60-70 min €62.50