Pure-lift

De behandeling

Een krachtige gezichtsreflexbehandeling voor iedereen die op een natuurlijke manier er beter én jonger uit wilt zien! Zonder Botox, fillers of ingrijpende facelift… Massage op acupunctuurpunten, reflexzones, lymfebanen, spieren en dieper gelegen delen van de gezichtshuid zorgt voor een liftend, verjongend en verfrissend effect!
De behandeling begint met een goede reiniging van de huid en eindigt met een nabehandeling met koude bergkristalballen, tonic, oogcrème en een verzorgende emulsie.

Preventief om huidveroudering tegen te gaan en om zo lang mogelijk een mooie jonge stevige huid te behouden.
Voor de rijpere huid om rimpeltjes, fijne lijntjes en spierverslapping zoveel mogelijk te verminderen. 

Voordelen:

  • fijne lijntjes en rimpels worden verminderd
  • stevigere en gezondere huid
  • minder vermoeide blik, ogen staan helderder
  • afname van ophoping vocht
  • betere doorbloeding van gezichtshuid
  • betere energiedoorstroming van het hele lichaam

Na één Pure Liftbehandeling is al een positief resultaat te zien en is daarom ideaal voor speciale gelegenheden als je er écht op je allerbest uit wilt zien! (denk aan een trouwdag, feest, belangrijke presentatie enz.). De effecten van de behandeling kunnen 1 tot 3 dagen aanhouden, natuurlijk ook afhankelijk van je eigen leefstijl.

Natuurlijke facelift...

Een kuur van 12 Pure Lift behandelingen ( 2 á 3 behandelingen in de week) wordt aangeraden als het gaat om een optimaal resultaat en een langduriger effect, waarbij iedere behandeling de spiertonus een oppepper geeft. Hierdoor krijgt je gezicht een natuurlijke facelift! Na de kuur is één behandeling per 4 à 6 weken voldoende om het gewenste resultaat te behouden!

note: deze behandeling werkt ontgiftend en zal Botox uit het lichaam willen verwijderen. Het effect van Botox wordt dus minder. Cliënten moeten hier van tevoren rekening mee houden.

Tarieven 2020  

Op de behandeling is geen BTW verschuldigd

60-70 min €60.00
90 min (inclusief peeling, masker en decolleté-, nek-, schoudermassage) €79.00
Pure liftkuur bestaande uit 12 behandelingen:
(waarvan 2 behandelingen inclusief peeling, masker en decolleté-, nek-, schoudermassage)
10 x 60 min en 2 x 90 min €700.00